Author: cikgu.shahirah89
CikguShahirah.com. Seorang surirumah sepenuh masa. Seorang ibu kepada seorang anak lelaki. Menjalankan bisnes online sejak 2011 hingga kini. Sejak 2014 mula membantu golongan sohomums dalam fb marketing. Kini digelar Cikgu Shahirah - Trainer FB Startup Wanita.

Apakah Essential Oil?

Sekarang ni da jadi trending orang suka gunakan Essential Oils. Terutama mereka yang pentingkan kehidupan bebas bahan kimia. Penggunaan essential oils kini menjadi perhatian terutamanya yang berkeluarga. Begitu juga kesedaran tentang jenama essential oil ini juga semakin tinggi. SAYA MEMILIH

Tagged with: , , , , , , ,

Kenapa Ku Pilih Young Living?

Realiti diri, ku tak pernah ambil tahu pun tentang essential oil, minyak pati, aromaterapi atau segala yang berkaitan dan sewaktu dengannya sebelum bertemu dengan Kak Shida (boleh baca http://cikgushahirah.com/index.php/2017/04/26/di-sini-bermulanya-kembara-young-livingku-part-1/) Yang ku tahu, ada sekali trend masa tu orang dok sibuk beli

Tagged with: , , , , , ,

Di Sini Bermulanya Kembara Young Livingku

Segalanya berlaku tanpa perancang. Ya, kadang-kadang kita tak rancang tapi Allah yang bantu rancangkan yang terbaik buat kita. Kadang-kadang juga kita merancang tapi tak semua perancangan berlaku mengikut sepatutnya yang kita da rancang. Akhirnya Allah juga penentu segala. Asal cerita

Tagged with: , , , , , ,

Da boleh tukar nama fanpage?

Ramai orang ada masalah bila da lama uruskan fanpage, tetiba rasa nak tukar nama fanpage. Mungkin nama tak serasi. Up status camna pun orang tak nak like page apatah lagi engage di post kita. Kecewa kan? Atau mungkin da jumpa

Tagged with:

Tips Mula Bisnes Online #1: Pilihan Niche Bisnes

Bila seseorang da decide nak berhenti kerja, tak kisah masa sekarang atau akan datang. Tak kisah da sediakan surat berhenti kerja atau belum. Pastinya akan ¬†terlintas soalan begini dan mula mencari-cari jawapan….camna nak mula? Apa nak jual? Camna nak jual?

Tagged with: ,

Bagaimana Cikgu Shahirah bermula?

Setiap perjalanan hidup seseorang pasti bermula dengan sesuatu. Sama ada ia diinspirasikan dari satu kesukaran atau satu peluang atau satu kebetulan. Kisah saya bermula dari satu peluang dan satu kebetulan =) Selepas berkahwin Disember 2008, suami minta saya berhenti kerja

Tagged with:
Top